Offtopowy worek
Re: Offtopowy worek
Tak zmień tą szukajkę bo jej znaleźć nie idzie
Ostanio wgrałem avatar i pokazał się wszystko pięknie ładnie, na drugi dzień zniknął 
O, ładnie to poprawiłeś
Myślę, że teraz jest ok 
Dobra Panowie, nie śmiecimy nawet w worku offtopicowym
Wszystkie sprawy o forum rozważamy tutaj:
http://kunio.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=2

http://kunio.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=2
Widzę, że poprawiłeś logo Rob3rcie, ale mogłeś chociaż odpisać na mojego posta w tym temacie. 
aaa wybacz, nie odpisałem, bo loga nie che zmieniać, tylko zrobić mu lifting
czyli poprawić kontury - bez tych brzydkich pikseli, no i obrazek Kunio w "O" zmienić na jakiś ładniejszy, o wyższej rozdzielczości 
I nie można było tak wcześniej? 
Lepiej później niż wcale
Lepiej później niż wcale
ale jak chcesz, to możesz podrzucić własną koncepcję, ja tam jestem otwarty na wszystko
a nóż widelec może spodoba mi się 
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
A łyżka Ci sie nie spodoba?
Jakoś nie mogłem zasnąć, więc postanowiłem spróbować zrobić jakieś logo i takie coś mi wyszło: Klikać!
Wiem, że to nic specjalnego, ale trzeba od czegoś zacząć.
Jakieś sugestie?
Wiem, że to nic specjalnego, ale trzeba od czegoś zacząć.
Jakieś sugestie?
Tylko tak: logo, jedyne co bym zmienił to zaokrąglił dół Kunio w literce "O". Możesz zrobić w jakiejś dużej rozdzielczości? Wiem, że wtedy sam Kunio będzie rozpikselowany, ale mniejsza o to, tak żeby całość miała szerokość powiedzmy 1000pix, no i oczywiście przeźroczyste tło, takich rozmiarów grafika przyda mi się w przyszłości do różnych projektów
Widzę, że rozdzielczość już dopasowałeś, więc tylko mogę Cie prosić o oddzielną grafikę dla logo i dla banera
W sumie jeszcze można by było podyskutować o zastosowanych grafikach postaci i jak oceniają logo inni?