Pozdrawiam
Jesteś nowy? Przywitaj się!
Jesteś nowy? Przywitaj się!
Temat dla wszystkich nowych przybyszów
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Jesteś nowy? Przywitaj się!
Hejka... jestem nowy (stary) tutaj.... po prostu się witam

Kobushide kattaru jingimo aruka...
Witam wszystkich : adminów (Rob3rt) , moderatorów (Andrzej560) , użytkowników (Nemesis,qd_am,MartinPL,SebaSan1981,bodzio_stawski,Judysz,Km93,Czesio,Darkstar,Jedah,PiroBojd,TANK,blebleble87,Ashiren,Sponki,Łukaszq,gogetassj4,jokeroos,Laska,jares,Shin,dizzy9,greenup1991)
Pozdrawiam fanów KUNIO 
dawno już w to nie pogrywałem, bo jednak samemu się znudziło. Ale dawniej były to piękne czasy
Liczę na to, że uda mi się załapać na jakieś rozgrywki online z innymi użytkownikami

dawno już w to nie pogrywałem, bo jednak samemu się znudziło. Ale dawniej były to piękne czasy
Liczę na to, że uda mi się załapać na jakieś rozgrywki online z innymi użytkownikami
Witam was drodzy fani Kunia.
Grałem w prawie wszystkie gry z tej serii.Spodobało mi się to od zwykłego młodzieniaszka.Kilkoro ludzi zna mnie zapewne z Mynetplaya.Zarejestrowałem się tu bo tu jest pojęcie o serii Kunio Kun,dobre towarzystwo itp.Zapraszam i polecam też wam na strone Mynetplay.pl.To tyle
PS: Pierwszą grą którą miałem to Kunio Kun no Nekketsu Soccer League.
Grałem w prawie wszystkie gry z tej serii.Spodobało mi się to od zwykłego młodzieniaszka.Kilkoro ludzi zna mnie zapewne z Mynetplaya.Zarejestrowałem się tu bo tu jest pojęcie o serii Kunio Kun,dobre towarzystwo itp.Zapraszam i polecam też wam na strone Mynetplay.pl.To tyle
PS: Pierwszą grą którą miałem to Kunio Kun no Nekketsu Soccer League.
Siemanko
Forum a raczej stronkę znalazłem przypadkiem (szukałem w googlach muzyki z serii kunio).... kiedyś pamiętam , że miałem 2'wie gry na Pegasusa z Kunio była to Bijatyka z Kuniem ( 2 vs 2 ) i taka jakby olimpiada (biegało się chyba z 4'rema gościami przez miasto , rzeki itp.).... w czerwcu zająłem się kolekcjonowanie Konsoli,gier itp. Famicom/NES/Pegasus i tak właśnie zapomniałem o tej serii.... Właśnie na allegro zauważyłem kart Kunio 8 in 1 i z głupoty wszedłem przejrzeć i patrze a tu co ?! Ta gierka (bo wtedy nie wiedziałem , że jest to seriia Kunio)
od razu przypomniałem sobie tą gierke i pomyślałem , że muszę ją mieć
No i ostro o ten kart walczyłem (licytowałem :p ) i wygrałem go za kosmiczną sumę 100zł
ale powiem szczerze opłacało się teraz w nic innego nie gram tylko Kunio i ogień
.Myślę , że nic złego że się tak długo rozpisałem
Pozdrawiam Robert 
Forum a raczej stronkę znalazłem przypadkiem (szukałem w googlach muzyki z serii kunio).... kiedyś pamiętam , że miałem 2'wie gry na Pegasusa z Kunio była to Bijatyka z Kuniem ( 2 vs 2 ) i taka jakby olimpiada (biegało się chyba z 4'rema gościami przez miasto , rzeki itp.).... w czerwcu zająłem się kolekcjonowanie Konsoli,gier itp. Famicom/NES/Pegasus i tak właśnie zapomniałem o tej serii.... Właśnie na allegro zauważyłem kart Kunio 8 in 1 i z głupoty wszedłem przejrzeć i patrze a tu co ?! Ta gierka (bo wtedy nie wiedziałem , że jest to seriia Kunio)
Czołem cześć i dobry,
Tutaj Archo swobodny,
Artysta i informatyk,
pisarz i człowiek kudłaty(<-really)
Tutaj Archo swobodny,
Artysta i informatyk,
pisarz i człowiek kudłaty(<-really)
Hej
Studiujesz?
Gdzie ? 
Jeszcze nie studia - ale jakby co to w Chełmie,szóstka .