Byłem na wyjeździe - stąd ten zastój
Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
Re: Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
Prace zostają wznowione 
A gra będzie chociaż po polsku ?
Ten murzynek jest spoko, zrobię do niego sprity 
Tak jest
W 100% robimy ją w naszym ojczystym języku
Jak że to całkiem ambitny projekt, myślę, że w przyszłości dokonamy tłumaczenia na język angielski, co by można było promować grę poza naszymi granicami 
Ja mam pomysł na specjal dla Kujonów że może by strzelali jakimiś książkami długopisami ołówkami itd.Km93 pisze:Właśnie tak
Prosiłbym bardziej o pomysły na specjaleTo znacznie przyspieszy produkcję
Bardzo fajny pomysł.
Właśnie wróciłem do domu i spojrzałem na kod. Okazało się, że dość nietypowo napisałem system specjali. Z tego co pamiętam u Kunio i Riki specjal polegał na tym, że zmieniał się obrazek i miał on powodować większe obrażenia i działać na większą odległość.
Dużo łatwiej byłoby, gdyby każdy specjal polegał na tworzeniu nowego obiektu (nie zmianie obrazka).W takim wypadku nie musiałbym mocno zmieniać kodu
Moja propozycja jest taka, że dla Kunio i Riki stworzyć np. podczas uderzenia jakąś kulkę/moc, która po chwili zanika. Kulka leciałaby w takim kierunku, w jakim nasz bohater wystawi rękę. Efekt byłby taki sam, a roboty sporo mniej. Co sądzicie?
Właśnie wróciłem do domu i spojrzałem na kod. Okazało się, że dość nietypowo napisałem system specjali. Z tego co pamiętam u Kunio i Riki specjal polegał na tym, że zmieniał się obrazek i miał on powodować większe obrażenia i działać na większą odległość.
Dużo łatwiej byłoby, gdyby każdy specjal polegał na tworzeniu nowego obiektu (nie zmianie obrazka).W takim wypadku nie musiałbym mocno zmieniać kodu
Moja propozycja jest taka, że dla Kunio i Riki stworzyć np. podczas uderzenia jakąś kulkę/moc, która po chwili zanika. Kulka leciałaby w takim kierunku, w jakim nasz bohater wystawi rękę. Efekt byłby taki sam, a roboty sporo mniej. Co sądzicie?
Nie ma problemu, zmienię animację specjala i dodam jakiś obiekt, wtedy już wszyscy będą mieli podobną skuteczność super ciosu.
Dał byś radę zrobić, by obiekt ze specjala, który nie latał by w linii prostej? Chodzi mi o efekt taki jak w Soccer League: większość specjali leci w linii prostej do bramki, a są też takie co zapadają się pod ziemię, skaczą góra dół (jak ryba Brazylijczyków), trochę urozmaiciło by to paletę postaci
Dał byś radę zrobić, by obiekt ze specjala, który nie latał by w linii prostej? Chodzi mi o efekt taki jak w Soccer League: większość specjali leci w linii prostej do bramki, a są też takie co zapadają się pod ziemię, skaczą góra dół (jak ryba Brazylijczyków), trochę urozmaiciło by to paletę postaci
Co jest dziewczyny?? 
Nie wiem o co dokładnie pytasz, ale jeśli o szczegóły dot. gry - przeczytaj shout box'a 
Ok. Teraz pytanie do wszystkich:
Jakie macie propozycje do samej rozgrywki w Snowboardzie?
Piszcie, co wymyślicie i jak byście chcieli, by to wyglądało
Ok. Teraz pytanie do wszystkich:
Jakie macie propozycje do samej rozgrywki w Snowboardzie?
Piszcie, co wymyślicie i jak byście chcieli, by to wyglądało