STRONA
Re: STRONA
Moja propozycja to "przedstawienie bohaterów" np. 8bitowy sprite, ew. można dodać też graficzkę i krótki opis, ew w jakiej części możemy go spotkać i szkoła
... widziałem tego wiele na japońskich stronkach , no i na tej też może zagościć .. żeby nie było ze znamy tylko Kunia i Rikiego skoro te "uniwersum" ma tyle postaci ..
Kobushide kattaru jingimo aruka...
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Było kiedyś coś takiego z czego co pamiętam
Było, było... ba, nawet istnieje taka podstrona 
http://kunio.pl/postacie.htm
Faktycznie, przydało by się, by wróciła, tylko najpierw potrzeba ją porządnie uzupełnienia, bo to co jest, nie ma w sobie za grosza informacji
Do końca tego roku może jeszcze to zrobię.
http://kunio.pl/postacie.htm
Faktycznie, przydało by się, by wróciła, tylko najpierw potrzeba ją porządnie uzupełnienia, bo to co jest, nie ma w sobie za grosza informacji
Zaginione obrazki na stronie
Znalazłem jeszcze kilka nie wyświetlających się obrazków:
1. w dziale "Master Cup" nie śmiga logo;
2. w dziale "Klub" nie ma dwóch awatarów;
3. na stronie głównej obrazek przenoszący do działu "Klub" ma zły link (zamiast klub.htm powinno być club.htm);
4. w dziale "Filmy i seriale", w jak na razie jedynej pozycji: nie ma tła do napisów typu: "Odcinek #1", bądź zły kolor czcionki
oraz każdy filmik wyświetla komunikat: "Ten film wideo jest niedostępny. Przepraszamy za usterki".
Wydaje mi się, że to już wszystko.
1. w dziale "Master Cup" nie śmiga logo;
2. w dziale "Klub" nie ma dwóch awatarów;
3. na stronie głównej obrazek przenoszący do działu "Klub" ma zły link (zamiast klub.htm powinno być club.htm);
4. w dziale "Filmy i seriale", w jak na razie jedynej pozycji: nie ma tła do napisów typu: "Odcinek #1", bądź zły kolor czcionki
oraz każdy filmik wyświetla komunikat: "Ten film wideo jest niedostępny. Przepraszamy za usterki".
Wydaje mi się, że to już wszystko.
Dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze zagląda do poszczególnych działów 
1. Problem naprawiono, razem z nim delikatny lifting podstrony.
2. Poprawiłem - problem polegał tylko na błędnie wpisanych nickach (duża, zamiast małej litery)
3. Tu wina leży po stronie Twoich ciasteczek - odśwież stronę, powinno pomóc
4. Podstrona o filmach po liftingu layoutu nie otrzymała jeszcze nowych ramek - już poprawiłem, liki do stron również - bo były do YouTubowego kanału KUNIO.PL, który zamknąłem - oczywiście też już poprawione
1. Problem naprawiono, razem z nim delikatny lifting podstrony.
2. Poprawiłem - problem polegał tylko na błędnie wpisanych nickach (duża, zamiast małej litery)
3. Tu wina leży po stronie Twoich ciasteczek - odśwież stronę, powinno pomóc
4. Podstrona o filmach po liftingu layoutu nie otrzymała jeszcze nowych ramek - już poprawiłem, liki do stron również - bo były do YouTubowego kanału KUNIO.PL, który zamknąłem - oczywiście też już poprawione