FORUM
Re: FORUM
No ale kto by pomyślał, że celem będzie takie niżowe forum. Dziwie się, że też komuś się w ogóle chciało
Ja staram się już nie myśleć o tamtym forum, tylko o przyszłości tego. Zacząłem na wszystkich forach w jakich uczestnicze zmieniać swój awatar i sygnaturkę, tak by w jakiś sposób zwrócić uwagę na naszą stronkę z forum
Może znajdzie się jeszcze jakiś pasjonata gier 
Km93 pisze:Przyznam szczerze, że trzeba się przyzwyczaić do tego forum. Trochę to dziwne, że avatar i nick są po prawej stronie? Co o tym myślicie?
Popieram
Mi to nie przeszkadza, a wręcz dodaje oryginalności 
Możliwość zmiany jest. Można by zrobić ankietę "avatary po lewej czy po prawej", z początku też średnio mi to pasowało, bo wszędzie spotyka się po lewej, ale już się przyzwyczaiłem i nie przeszkadza mi to 
Jest możliwość wgrania kolejnych styli, ale nigdy nie byłem tego zwolennikiem, więc tutaj tego nie zrobie
Chyba, że wgram drugi taki sam styl, tylko z inną pozycją avatara - wtedy każdy będzie miał wybór, czy chce avatar mieć po lewej czy po prawej stronie. Ale w przypadku jakiś zmian w stylu na forum, będę musiał je wykonywać dwa razy.
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
No ale to nie znowu jakiś problem ten Avatar czy po lewej czy po prawej stronie? Jakby to był problem przestawić film na półce.
A teraz to nawet dobrze wygląda.
A teraz to nawet dobrze wygląda.
Kwestia przyzwyczajenia, przecież i tak tekst posta jest na środku