Jak już ruszy nowy dział, to proszę nie zaprzestania nadsyłania nowych obrazków, bowiem będę miał zamiar go aktualizować.
Dział "GALERIA"
Dział "GALERIA"
W najbliższym czasie planuję rozbić dział "bonus" w klika tematycznych, w tym m.in. "galeria", w której znajdzie się masa grafik (nie screenów) z Kunio, zarówno oficjalnych jak fanowskich. Zanim jednak to nastąpi trzeba zebrać jakąś pokaźną ilość i tu prośba do Was
Wklejajcie grafiki, które macie na dyskach, znaleźliście w sieci itp. A jeśli to nie problem to wysyłajcie mi na maila: rob3rt@op.pl . Przyjmę każdą grafikę i animację gif 
Jak już ruszy nowy dział, to proszę nie zaprzestania nadsyłania nowych obrazków, bowiem będę miał zamiar go aktualizować.
Re: Dział "GALERIA"
To by było świetne poszukam tylko jakieś grafiki Gif
Jak pozbieram wszystko co mam na dysku to prześlę w jednym pliku, myślę, że tak będzie najwygodniej dla wszystkich 
Ale za dużo to ich nie mam, w razie czego internet się przeszuka
Ale za dużo to ich nie mam, w razie czego internet się przeszuka
Super
Grafik już mam sporo, tylko trzeba porobić miniaturki, posegregować na kategorie i wrzucić na stronę, do końca miesiąca powinienem się wyrobić ze startem tego działu.