Tygrysy mogą się ta łączyć jak w kd (W sensie że się łapią za rece i się kręcą robiąc np:huragan,prąd i tp)PiroBojd pisze:Mamy 3 drużyny jak na razie (po 2 zawodników)
Nekketsu czyli Kunio i Riki
Niemcy
Standardowe jakieś lamuski
W dodatku
Drużyna ninja/samurajów ma być wprowadzona
Drużyna dziewczyn, jak pisał Rob3rt
Tygrysy z KD
Koniec pomysłów co do drużyn, ale teraz proszę kogoś o WYMYŚLENIE SPECJALI dla wyżej wymienionych, bo to nie jest takie proste przy takim trybie gry:)
POZDRO
Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
Re: Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
I like Apples Ѽ
Fajny pomysł w sumie, ciekawe co na to Kuba i Rob3rt. 
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Dziewczyny jakiś buziaczek (taki cmok wargi czerwone co sie pojawiają i lecą wolno w kierunku gracza) z wiadomym skutkiem po kolizji.
Osobiście dał bym wyważenie między specialami: albo wszyscy strzelają/rzucają czymś, albo wszyscy mają jakąś akrobacje, która dzieje się tylko w ich pobliżu. Było by bardziej fair.
Bardziej fair? Ale przecież tygrysy zadają obrażenia swoim specjalem wymyślonym przez laskę, a dziewczyny mogą walnąć stuna na chwilę i uderzyć kogoś, nie rozumiem co masz na myśli pisząc wyważenie ?
a same obrazenia poprzez rzut w kogoś nie były by za nudne?
Mam namyśli to, że Laka pisze o łączeniu się zawodników i zrobieniu super ciosu - który pewnie ma ograniczony zasięg, a Andrzej560 pisze o buziaku, który będzie leciał przez cały ekran. Więc trzeba wyważyć ciosy i raczej zrobić dla każdego taki o podobnym działaniu, z tym że inaczej animowany, by w pojedynkach między graczami był wyrównany poziom.
Nie powiem że mi się podoba ten pomysł.Gdyż moim zdaniem lepsze w takich grach są to że każda postać charekteryzuję się nie tylko wyglądem ale i umiejętnościami,Wtedy gra nabiera większego sensu,Wybiera się postacie bardziej strategicznie i tp.Bo jak wszystkie mają mieć wyrównany poziom,to po co ich robić tyle?Żeby miały inne wyglądy? 
I like Apples Ѽ
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Tak Laska. To sie nazywa tzw zmiana kosmetyki
W Metal Slugu takie coś masz (bez 6 i 7) co i tak ludzie wybierali swoje ulubione postacie i mieli pretensje, że w IV nie ma Tarmy i Fio 
Nie napisałem, że przez cały ekran
Zasięg takie cos miałoby.
Nie napisałem, że przez cały ekran
Laska, zwróć uwagę na Nekketsu Soccer League - każda drużyna ma inne specjale, przez co jednymi gra się łatwiej, drugimi trudniej. Turnieje w nią udowodniły, że umiejętności gracza to jedno, a wybór drużyny to drugie - kto miał Brazylie, miał łatwiej. O to mi głównie chodziło.
BTW. Zobacz co zrobił Bizzard z postaciami w Diablo 3, bo ludzie narzekali, że wybór postaci znacznie wpływał na poziom trudności gry
BTW. Zobacz co zrobił Bizzard z postaciami w Diablo 3, bo ludzie narzekali, że wybór postaci znacznie wpływał na poziom trudności gry