STRONA
Re: STRONA
Myślę że coś takiego może się przydać. Takie modyfikacje mogą odświeżyć nie tylko grę ale i chęci nasze do zagrania w nią. Bo jeśli coś się już n-ty raz przeszło, to się może znudzić. No chyba że Nekketsu Soccer League 
Przy najbliższej okazji będę rozbudowywał menu, dojdą działy: themesy, skiny, wyodrębni się tapety z działu galeria... Macie jeszcze jakieś pomysły?
Nie rozumiem, dodać do goala opcję "stwórz własnego zawodnika"? Aleś wymyślił, nie o to pytam
Pytam o rozwijanie strony kunio.pl
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Hehe. Może miał na myśli jakąś flashową gierke w ubieranie 
A może jakaś zabawa? Każdy musi "narysować" postać w stylu Kunio na dany temat, a potem robimy ankietę i głosujemy, która najlepsza 
Wybacz nie skapnąłem się o co chodzi w temacie . Dawno nie byłem i tak to jest .Rob3rt pisze:Nie rozumiem, dodać do goala opcję "stwórz własnego zawodnika"? Aleś wymyślił, nie o to pytamPytam o rozwijanie strony kunio.pl
Spoko
Chodzi mi o menu na stronie, macie jakieś pomysły jak je jeszcze rozbudować, przebudować? Czego tam Wam brakuje?
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Wszystko jest git, a teraz w tej chwili mi taki pomysl do głowy przyszedł, gdyby zaaplikować na stronę emulator gier we flashu tych Pegasusowskich np tylko. Jest taki emulator z tego co wiem
By można było pyknąć w gre instant, w danym momencie
Mnie np by to odpowiadało
Nie zawsze mam emulator na dysku i wszystko pod ręką a tak
kunio.pl -> i partyjka w Goala rozegrana
Mnie np by to odpowiadało
kunio.pl -> i partyjka w Goala rozegrana
Też o tym myślałem, tylko muszę się zagłębić jak to się robi
Bo na stronie naszego byłego kolegi Blind227, coś takiego jest