MASTER CUP - uzgodnienia

Chcesz zorganizować turniej w jakąś grę z serii Kunio Kun, albo wyzwać kogoś na pojedynek, lub masz problemy z grą przez sieć? Pisz tutaj!
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Re: MASTER CUP - uzgodnienia

Post autor: Rob3rt »

Nie no, bez przesady... Trzeba zostawić jakieś możliwości wyboru, żeby nie było zbyt schematycznie.
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Tak patrzę... jest nas 13, jak by tak ustalić, że wpisowe do turnieju było by 20zł, to można było by zebrać kwotę, za którą kupiło by się Nintendo DS dla zwycięzcy :D
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

Wątpie, że ludzie będą chcieli płacić :) Już kiedyś był podobny pomysł wpisowego, ale jakoś nie wyszedł.

Myślę, że fajnym pomysłem będzie coś podobnego co kiedyś zrobiłeś typu pocztówki czy inne pierdółki :)
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Tak, tylko wszystko leci z mojej kieszeni... a to do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy :P
Awatar użytkownika
Km93

Post autor: Km93 »

Dobry pomysł na przyszłość :) Myślę, że 5zł każdy mógłby zapłacić. Za taką kwotę można już kupić pocztówki itp :)
Awatar użytkownika
Laska

Post autor: Laska »

Wgl zróbta turnieje hazardowe xd
I tak szczerze to nawet te 5 złoty wątpię że komuś będzie się chciało wysyłać i tp...-,-
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Km93

ZłotyCH :) A co to za problem przelać?
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

Rob3rt pisze:Tak, tylko wszystko leci z mojej kieszeni... a to do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy :P
Jesteś w końcu krezusem :D Kiedyś w rozmowie ze mną czemu płacisz 122 zeta za domene skoro możesz ją przenieść i płacić ok. 50 zeta powiedziałeś, że Ci to obojętne, jednakże wyraziłeś to za pomocą wulgarnego słownictwa <nienienie> :D Nie mam starego archiwum gg, ale prawdopodobnie użyłeś brzydkiego 4literowego słowa na 'ch' i bynajmniej nie był to chór <yes>

@up; Jak się już tak czepiać literówek i innych pierdółek, to po 'itp' daje się kropkę. No co za problem przelać? Może niektórzy nie mają konta w banku lub dostępu do niego. Może niektórzy nie mają tych 5zł mimo, że to duża kwota nie jest. Może niektórzy chcą po prostu się pobawić bez wysyłania kasy, co nie będą mieli pewności co się z nią stanie?

Jak to nie problem, to przelej te 5 zeta Robertowi, on kupi pocztówki i wszyscy będą zadowoleni <happy>

Robert, fajne te ikonki, dodaj jeszcze kilka :D

<up>
Awatar użytkownika
Km93

Coś się ostatnio zrobiłeś agresywny Andrzeju.

Wiem, że się stawia kropki. Jak widać użyłem po tym emotikony :)

Widzę, że sam stosujesz emotikonę jako kropkę, więc to nie był dobry przykład.

Ale Ty się wszystkiego czepiasz. Wiadomo, że nie każdy ma konto bankowe... Jakby komuś zależało, to by przelał, choćby z konta rodziców/braci.

Dlatego mówiłem, że w przyszłości. Teraz wszyscy mogą śmiało bawić się za darmo.

Co do błędów - sam je popełniasz :)
Ostatnio zmieniony 15 lip 2012, 17:17 przez Km93, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Podałem tylko przykład, a tu burza od razu się robi, pomimo tego, że nie jest to wprowadzone :P Ale coś powiem: Ja wiem, że miło jest brać coś za darmo, piszecie, że fajnie by było, gdyby były nagrody - jak rok temu, ale już zapłacić marne 5zł "zrzutki" na nagrodę dla najlepszego to ciężko? :P Jak nie ma się konta bankowego to idzie się do banku lub poczty i robi przelew za 2,5zł! Są też metody poprzez wysłanie SMS'a. A 5zł to nie jest jakaś duża kwota, by martwić się, czy aby nie wsiąknie gdzieś. No i nikt nikomu by nie kazał brać udziału w takim turnieju :)

PS. Domena to domena - wiem, za co płaciłem, a nie rozdawałem pieniądze na lewo i prawo :D A planuję w niedługim czasie przenieść domenę da tańszego usługodawcy, tylko muszę obeznać się w temacie.
ODPOWIEDZ