FORUM
Re: FORUM
No właśnie kwestia przyzwyczajenia
Ja się przyzwyczaiłem do starego forum na którym avatar był z lewej 
Skoro jest opcja na dwa fronty... tzn. style tylko z innym układem
i nie jest to problemem to nie widzę przeszkód, by dogodzić każdemu.
i nie jest to problemem to nie widzę przeszkód, by dogodzić każdemu.
Po pierwsze: witamy 
Po drugie: szare na razie zostaje, bo strona przesiadła się z błękitnego na szary
Po trzecie: kwiatki są fatalne, wiem że muszę zmienić, tylko dobry motyw trzeba zrobić
Po drugie: szare na razie zostaje, bo strona przesiadła się z błękitnego na szary
Po trzecie: kwiatki są fatalne, wiem że muszę zmienić, tylko dobry motyw trzeba zrobić
Myślę, że usunięcie kwiatków i pozostawienie czarnego tła nie byłoby złym pomysłem, bo na tym kolorze nic ciekawego nie zrobisz, a jeśli już to można całkiem zamienić kolor czarny na jakiś jasny zielony.kwiatki są fatalne, wiem że muszę zmienić, tylko dobry motyw trzeba zrobić
- SebaSan1981
- Kontakt:
W miarę możliwości będę się starał pisac nowe wątki na forum, szkoda że stare forum padło ale z czasem nowe urośnie w siłę. Musi być przynajmniej jedna solidna strona PL o Kuniu. Co do ataku na poprzednią podejrzewam że mogła to być robota jakiejś konkurencji..
Pewnie, że odbudujemy forum! Wprawdzie małymi kroczkami, ale damy radę 
Co do ataku konkurencji... mamy jakąś? Od czasów "Zielonej Strefy Goal 3" jakoś innej nie widziałem
Co do ataku konkurencji... mamy jakąś? Od czasów "Zielonej Strefy Goal 3" jakoś innej nie widziałem