Animacja (Anime) by Laska

Macie do powiedzenia coś co nie jest związane z tematem Kunio? Albo to co chcesz napisać nie jest uwzględnione w innych tematach? Pisz tutaj!
Awatar użytkownika
Laska

Animacja (Anime) by Laska

Post autor: Laska »

Witam żem,
Więc tak,Zamierzam zrobić animacje typu tak jakby bajka o piłce nożnej mam prawię wszystko tylko brak
mi pomysłu na początek fabuły,O tym jak bohater pojawia się w mieście i jak trafia do drużyny szkolnej,bym
prosił jeśli ktoś ma (Orginalny) pomysł na to niech poda <love>
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Km93

Re: Fabuła

Post autor: Km93 »

Nie jestem najlepszy w takich rzeczach, ale pierwsze co mi przychodzi na myśl to np. praca ojca - w sensie, że ojciec dostaje dobrą pracę w innym mieście, przez co rodzina zmuszona jest do przeprowadzki. :)

Tytułowy bohater pasjonuje się piłką nożną i od małego ćwiczył na podwórku. Zdziwił się, że w nowym mieście jest drużyna szkolna, ponieważ w poprzednim miejscu zamieszkania piłka nożna nie była zbyt popularna :) <nonono>
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

Eee? Tsubasa? ;)
Awatar użytkownika
Km93

Post autor: Km93 »

Faktycznie można znaleźć powiązanie :) Ale i tak chyba jedynym elementem wspólnym jest przeprowadzka :P
Awatar użytkownika
Laska

Aż tak nie przypomina Tsubasy,on był sam z matką.A element z przeprowadzką jest już trochę stary,Ale jak nie
będzie czegoś oryginalniejszego to będzie musiało mi wystarczyć xd
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Post autor: Rob3rt »

Przeprowadzka nie? To niewiele jest innych rozwiązań :) Ale proponuję coś takiego: pojawiło się Tsunami, zalało i zniszczyło szkołę położoną blisko brzegu do której uczęszczał bohater, więc zmuszony był przepisać się do szkoły położonej w śródmieściu.

Z przyłączeniem się do drużyny szkolnej może być gorzej... bo przychodzi mi na myśl tylko to, że albo sam się zapisze, albo trener wypatrzy, że jest w tym dobry i sam go przyjmie.
Awatar użytkownika
Laska

Dojście do drużyny to już mam,Ale ta przeprowadzka to już trochę mało orginalne (Z tsunami też : P)
Chcę coś prostego i orginalnego
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

Bulionerzy?

Określ czy to ma być raczej dramatyczne (sierota w nowym domu) czy komediowe (wygrana w dość nietypowym konkursie) czy może lekko absurdalne ale modne w anime(niepełnoletni podróżnik, wędrowiec)
Awatar użytkownika
Laska

Powiedzmy tak bardziej komediowe :D
Ale pomysł z konkursem trochęm mnie przeraża,Zobaczmy co wymyślisz może coś fajnego :D
Albo się połączy (prawie) wszystkie pomysły xd
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Post autor: Rob3rt »

Ale ja nie pisze o przeprowadzce :) zalało tylko szkołę, nie dom bohatera, więc zmuszony jest iść do innej.

Przeprowadzka, może jakiś wybryk w szkole? Albo wg. rodziców nieodpowiednie warunki? Naprawdę niewiele jest powodów by zmienić szkołę :)
ODPOWIEDZ