Jesteś nowy? Przywitaj się!
Re: Jesteś nowy? Przywitaj się!
Jaką dziedziny informatyki się interesujesz? Może programowanie? Powiedz coś więcej 
Cóż, jak większość młodzianów interesuje mnie informatyka głównie do programowania,i grafiki .
I jak większość młodzianów moim planem jest robienie gier,chociażby prostych przypominających retro ,
ale nauki z gimnazjum nie są wystarczające,więc uczę się też z for, C i C++ i trochę perl'a .
Pierwsze gry jakie zamierzam tworzyć będą prawdopodobnie o kuniu,DD i paru innych klasykach,
po tym spróbuje zrobić grę bijatykę 1v1 z bohaterami kunio,double dragon's itp .
W sumie to chce się głównie zająć bijatykami,kierując się mortal'em .
I jak większość młodzianów moim planem jest robienie gier,chociażby prostych przypominających retro ,
ale nauki z gimnazjum nie są wystarczające,więc uczę się też z for, C i C++ i trochę perl'a .
Pierwsze gry jakie zamierzam tworzyć będą prawdopodobnie o kuniu,DD i paru innych klasykach,
po tym spróbuje zrobić grę bijatykę 1v1 z bohaterami kunio,double dragon's itp .
W sumie to chce się głównie zająć bijatykami,kierując się mortal'em .
Miło słyszeć(czytać)
Przyda mi się pomoc w programowaniu gier. Jestem w trakcie pisania Kunio Kun Snowboard (jest temat o tym na forum).
Niestety trudno coś zrobić w 3-4 osobowym teamie, gdy reszta się nie wywiązuje ze swoich obowiązków.
Na jakim poziomie jesteś w C++? Umiesz programować obiektowo?
Przyda mi się pomoc w programowaniu gier. Jestem w trakcie pisania Kunio Kun Snowboard (jest temat o tym na forum).
Niestety trudno coś zrobić w 3-4 osobowym teamie, gdy reszta się nie wywiązuje ze swoich obowiązków.
Na jakim poziomie jesteś w C++? Umiesz programować obiektowo?
No powiedźmy,powiedźmy że daje rade .
Ale nie wiem jak mogę pomóc wysyłać kody,czy com bo do czegoś takiego to chyba gg czy inne takie słabo wystarczą.
Ale pewnie się znajdzie jakiś sposób
W razie czego mogę się też zająć grafikami,effektami itp.
Ale nie wiem jak mogę pomóc wysyłać kody,czy com bo do czegoś takiego to chyba gg czy inne takie słabo wystarczą.
Ale pewnie się znajdzie jakiś sposób
W razie czego mogę się też zająć grafikami,effektami itp.