Nekketsu! Beach Volley da yo: Kunio-kun

Wszystko o grach z serii Kunio Kun na przenośną konsolę nintendo w trybie mono !!!
Panczo

Nekketsu! Beach Volley da yo: Kunio-kun

Post autor: Panczo »

Dla mnie gierką absolutnie nr 1 jest siatka plażowa na GAMEBOYa czyli Nekketsu! Beach Volley da yo: Kunio-kun :)

czy ktoś próbował zagrać w to online i mu się udało? ja znalazłem dziś na necie ten tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=6GQdeEsQ5vM

jak będę miał pod ręką dwa kompy z połączeniem do netu to spróbuje czy działa.

Ewentualnie jacyś chętni się znajdą na tą rozgrywkę czy wszyscy tylko GOAL 3 łupią?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rob3rt
Administrator

Re: Nekketsu! Beach Volley da yo: Kunio-kun

Post autor: Rob3rt »

Jeśli chodzi o GameBoy'a, mam takie samo zdanie :) "Nekketsu! Beach Volley da yo: Kunio-kun" jest wyjątkowy! Po pierwsze, dlatego, że występuje właśnie tylko na tej platformie, po drugie - ma niesamowity gameplay, co w sumie w serii Kunio Kun nie jest niczym dziwnym ;) Jak dla mnie, to trochę zawyżony jest poziom trudności, grze trzeba poświęcić sporo czasu by opanować choćby podstawy.
Panczo

Post autor: Panczo »

udało mi się połączyć przez emulator (vba) ale niestety w samej już grze nie udało mi się w żaden sposób połączyć :/
skończyły mi się pomysły, google też :)

jeśli ktoś wie jak to zrobić żeby zagrać online w tą gierkę to niech da znać :)
pozdro !
Awatar użytkownika
Andrzej560
Moderator
Kontakt:

Post autor: Andrzej560 »

Próbowaliśmy kiedyś grać online w gry z GBA, aby tutorial na mynetplay.pl napisać. Niestety nie wyszło, jak już łączyło to zaraz wywalało.

Możesz na YT poszukać, niby coś im wychodzi, ale nie do końca...
Awatar użytkownika
Jedah

Post autor: Jedah »

Taa, zdecydowanie świetna gra. Szkoda że na gb przeważnie wychodziły konwersje a nie jakieś nowe dyscypliny sportu.
ODPOWIEDZ