... a co sądzicie o muzyce w tej serii? Jak dla mnie Technos w tej dziedzinie również był wyraźnie w czołówce autorów najlepszych podkładów muzycznych do gier. Szybkie, dynamiczne, melodyjne utworki wspaniale dopasowane były do klimatu tego co widzimy na naszych telewizorach
Muzyka w grach Kunio-kun
Muzyka w grach Kunio-kun
W dziale MUZYKA możecie pobrać oficjalną paczkę mp3 (zripowaną z 4CD!) zawierającą soundtracki wszystkich części gier Kunio-kun na konsolę FamiCom!
... a co sądzicie o muzyce w tej serii? Jak dla mnie Technos w tej dziedzinie również był wyraźnie w czołówce autorów najlepszych podkładów muzycznych do gier. Szybkie, dynamiczne, melodyjne utworki wspaniale dopasowane były do klimatu tego co widzimy na naszych telewizorach
Sam nie wiem, który z nich przypadł mi do gustu najbardziej, jest ich tak wiele 
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Re: Muzyka w grach Kunio-kun
Dla mnie seria Kunio Kun i Mega Man to absolutni mistrzowie w dziedzinie soundtracków, Kunio nie byłby taki epicki, gdyby nie muzyka właśnie 
Muzyka w Kunio-Kun'ach jest epicka , bardzo mi się podoba a nalepsza wg. mnie to Technos Cup Theme z Goal'a 3 
Gdy się odpali załóżmy Kunio Kun No Nekketsu Soccer League na Nestopii w komputerze to wspomnienia wracają 
Zresztą soundtracki większości NESówek są miodne
Zresztą soundtracki większości NESówek są miodne