Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
Re: Kunio-kun no Nekketsu Snowboard
Kuba, jeśli utwory technosa są proste to zrób parę fajnych nowych kawałków, jak najbardziej, mi nawet pasuje żeby była nowa muzyka tylko "żeby był ten klimat", nie zniechęcam Cię do tego, abyś jej nie robił, po prostu boje się że nie będzie tego klimatu, ale zrób coś zobaczymy, ok? 
Dobra, już poznałem Waszą opinię i tyle mi starczy 
Mam dużo projektów muzycznych i myślę, że nie ma co sobie zawracać głowy muzyką 8-bitową.
Myślę, że co do muzyki już wszystko jasne
Mam dużo projektów muzycznych i myślę, że nie ma co sobie zawracać głowy muzyką 8-bitową.
Myślę, że co do muzyki już wszystko jasne
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, 11:46 przez Km93, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok
Tylko wolałbym wiedzieć, do czego on będzie podstawiony 
Pierwszy utwór po pojawieniu się logo gry:
1. Logo Kunio.pl
2. intro
3. Logo gry i menu główne - tutaj ten utwór
1. Logo Kunio.pl
2. intro
Ok, postaram się coś później zrobić 
A LOGO TECHNOSA ZIĄ? :d TOŻ TO LEGENDARNERob3rt pisze:Pierwszy utwór po pojawieniu się logo gry:
1. Logo Kunio.pl
2. intro
Ech ..kłótnie muzyczkę.. ale zgodzę się, chociaż w intrze powinna być "świeża" muzyka.
A poza tym to się nie wpieprzam
Czy aby te warkoczyki/kucyki u tej 'Miku" podobnej panny nie będą przeszkadzać przy obrotach na desce?
będzie przesłaniać trochę, co może za bardzo zlewać ją w nieładną "kupkę".
i mam pytanie, czy mogę edytować wasze sprite`y na ew. moje propozycję na teamy?
Zapodaję moją propozycję na teren szkolny (do użycia/oceny/opisu co ew. zmienić)
A poza tym to się nie wpieprzam
Czy aby te warkoczyki/kucyki u tej 'Miku" podobnej panny nie będą przeszkadzać przy obrotach na desce?
będzie przesłaniać trochę, co może za bardzo zlewać ją w nieładną "kupkę".
i mam pytanie, czy mogę edytować wasze sprite`y na ew. moje propozycję na teamy?
Zapodaję moją propozycję na teren szkolny (do użycia/oceny/opisu co ew. zmienić)
- Załączniki
-
- nekketsu-grounds-winter.png (13.28 KiB) Przejrzano 7044 razy
Kobushide kattaru jingimo aruka...
Taaaaaa,Tylko że technos nie ma z tym nic wspólnego (Oprócz tego że od ich gier wzięto sprites'y,Ale za to to najwyżej credit albo cuś),Raczej nikt z firmy technosa nie programował tej gry i tp,i dawanie bez zgody Technos'a jest jakby łamaniem praw autorskich(chyba)....xdPiroBojd pisze:A LOGO TECHNOSA ZIĄ? :d TOŻ TO LEGENDARNERob3rt pisze:Pierwszy utwór po pojawieniu się logo gry:
1. Logo Kunio.pl
2. intro
I like Apples Ѽ
Właśnie tak 
Prosiłbym bardziej o pomysły na specjale
To znacznie przyspieszy produkcję 
Prosiłbym bardziej o pomysły na specjale