Forumowa gra
Re: Forumowa gra
Przecież nie piszemy gry na telefon
W zupełności Was rozumiem, ale po prostu obawiam się, że w taką grę będzie grała nasza trójka... Przydałoby się coś, co by mogło zachęcić do gry 
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
"Przydałoby się coś, co by mogło zachęcić do gry"
Gołe baby
Gołe baby
Andrzej560, nie pomagasz!
Trzeba się skupić! Jak na razie tylko ja podsunąłem motyw na grę, a co z Wami? Żadnych własnych pomysłów?
A może żeby było prościej zrobimy coś na wzór Tetrisa, Kunio No Oden, Bust-A-Move?
Trzeba się skupić! Jak na razie tylko ja podsunąłem motyw na grę, a co z Wami? Żadnych własnych pomysłów?
A może żeby było prościej zrobimy coś na wzór Tetrisa, Kunio No Oden, Bust-A-Move?
Oj, przecież nie o to chodziAndrzej560 pisze:"Przydałoby się coś, co by mogło zachęcić do gry"
Gołe baby
Bo zrobienie gry, w której występuje po prostu Kunio, nie będzie sukcesem. Wszystkie gry Technosa miały w sobie to "coś". Trzeba się postarać, by nasza gra też była taka. Mam trochę znajomych, zagranicznych fanów. Mógłbym więc ją trochę "rozpowszechnić".
No właśnie nie mam żadnego, ciekawego pomysłu. Oczywiście ta gra Arcade wchodzi w grę
- Andrzej560
- Moderator
- Kontakt:
Pomagam tylko od kilku lat nic nie idzie do przodu mimo zapału grona forumowiczów.
Nie widze sensu istnienia gry logicznej z Kuniem...
Nie widze sensu istnienia gry logicznej z Kuniem...
- gogetassj4
Żeby gra była Taka Andrzej to trzeba wziąć jakiś motyw ze wszystkich gier z serii Kunio Kuna a przeciez bylo takich wiele.
" Życie bierz takim jakim jest ... " ^^