RCR2 (?)

Chcesz tworzyć gry? A może już tworzysz? Poszukujesz pomocy? Współpracownika? To miejsce jest specjalnie dla Ciebie!
Awatar użytkownika
Km93

Re: RCR2 (?)

Post autor: Km93 »

Jak widać, nikt nie chce podjąć się brudnej roboty :D grafika to zawsze najgorszy element w tworzeniu gry :D
Awatar użytkownika
Judysz
Kontakt:

Post autor: Judysz »

Jakiejś specjalnej techniki używasz do wyciągania grafik?
Szczerze nigdy się tym nie zajmowałem, więc dobrze by było wiedzieć jak się za to zabrać. :)
Awatar użytkownika
Km93

Akurat ta grafika to głównie gotowe "sheety" ze strony. Nie pamiętam już adresu, ale coś jak to: http://tsgk.captainn.net/?p=sheetinfo&t=1123

Parę grafik było samodzielnych, a stage zaprojektował Bojda łącząc poszczególne elementy z innych stage'ów :)
Awatar użytkownika
Laska

Post autor: Laska »

Km93 pisze:Oczywiście, że chciałem zrobić fabułę, inteligentnych graczy itp. Nawet napisanie takiego silnika zajmuje wiele czasu.

Haha, zaraz tam bossem :D Nie wiem, czy to dobry pomysł - niektórzy użytkownicy mogliby czuć się zdyskryminowani przez to, że występują wcześniej w grze (a co za tym idzie - są słabsi) lub przez wygląd. Chyba że każdy sam zaprojektuje swojego boss'a ;)

A może jak admin nie może być bossem bo to będzie dyskryminacja przez userów,To najlepiej wziąści user'a jako
bossa!Np:pierwsze z brzegu...hmmm..mnie! <wow>
I like Apples Ѽ
Awatar użytkownika
Km93

Prace są wstrzymane, ponieważ to dość skomplikowany projekt. Lepiej najpierw zrobić coś łatwego :)

Na razie pracuję nad Kunio Kun Snowboard. Szkoda tylko, że zaangażowanie jest tak małe <riki>
Awatar użytkownika
PiroBojd

Post autor: PiroBojd »

Ruszać dupska do pracy nad kunio kun snowboard :D
ODPOWIEDZ