RCR2 (?)
Re: RCR2 (?)
Jak widać, nikt nie chce podjąć się brudnej roboty
grafika to zawsze najgorszy element w tworzeniu gry 
Jakiejś specjalnej techniki używasz do wyciągania grafik?
Szczerze nigdy się tym nie zajmowałem, więc dobrze by było wiedzieć jak się za to zabrać.
Szczerze nigdy się tym nie zajmowałem, więc dobrze by było wiedzieć jak się za to zabrać.
Akurat ta grafika to głównie gotowe "sheety" ze strony. Nie pamiętam już adresu, ale coś jak to: http://tsgk.captainn.net/?p=sheetinfo&t=1123
Parę grafik było samodzielnych, a stage zaprojektował Bojda łącząc poszczególne elementy z innych stage'ów
Parę grafik było samodzielnych, a stage zaprojektował Bojda łącząc poszczególne elementy z innych stage'ów
Km93 pisze:Oczywiście, że chciałem zrobić fabułę, inteligentnych graczy itp. Nawet napisanie takiego silnika zajmuje wiele czasu.
Haha, zaraz tam bossemNie wiem, czy to dobry pomysł - niektórzy użytkownicy mogliby czuć się zdyskryminowani przez to, że występują wcześniej w grze (a co za tym idzie - są słabsi) lub przez wygląd. Chyba że każdy sam zaprojektuje swojego boss'a
A może jak admin nie może być bossem bo to będzie dyskryminacja przez userów,To najlepiej wziąści user'a jako
bossa!Np:pierwsze z brzegu...hmmm..mnie!
I like Apples Ѽ
Prace są wstrzymane, ponieważ to dość skomplikowany projekt. Lepiej najpierw zrobić coś łatwego 
Na razie pracuję nad Kunio Kun Snowboard. Szkoda tylko, że zaangażowanie jest tak małe
Na razie pracuję nad Kunio Kun Snowboard. Szkoda tylko, że zaangażowanie jest tak małe
Ruszać dupska do pracy nad kunio kun snowboard